We hebben OWLIE BOO bedacht als een speciaal geschenk voor onze zoon, een peuter, die fan is van kleine dieren en bovendien gefascineerd is door onze computers. We begonnen manieren te bedenken waarop hij op een speelse manier de namen en geluiden van dieren zou kunnen leren en tegelijkertijd op een verantwoorde manier met een computer kon leren omgaan.  Het idee ontstond om een eerste reeks eenvoudige computerspelletjes te maken speciaal voor peuters en jonge kinderen: door simpelweg op een willekeurige toets te drukken gebeurt er iets op het computerscherm.
We realiseerden ons snel daarna dat we met eenvoudige spelletjes kinderen ook konden leren een muis te gebruiken en daarom ontwikkelden we een tweede reeks spelletjes: door eenvoudigweg de muis te bewegen kunnen kinderen simpele, leuke doelen bereiken.  Tenslotte, als kinderen eenmaal de eerste twee series spelletjes onder de knie hebben, kunnen ze doorgaan met de derde reeks spelletjes, waarbij ze objecten moeten aanklikken en verslepen.
Al onze spelletjes zijn getest en goedgekeurd door onze zoon die ook heeft meegeholpen aan het maken van deze website door middel van het toevoegen van een aantal geluiden.

We hopen dat jullie veel plezier zullen beleven aan onze website!

 

  home